Σχετικά με εμάς

 

Auto Moto Repair
Μικροεπισκευές Οχημάτων, Φανοποιείο, Βαφές Πειραιάς

 

Η εταιρεία Auto Moto Repair αποτελεί πρότυπο κέντρο σημειακής επισκευής και δραστηριοποιείται από την έδρα της στο Κερατσίνι και πιο συγκεκριμένα από την οδό Λ. Δημοκρατίας 56.

Ιδρύθηκε στα τέλη του 2005 και αναλαμβάνει τοπικές επισκευές και μικροεπισκευές στο όχημα σας, τις ζάντες και τα πλαστικά τους, είτε αυτές είναι γρατσουνιές, είτε είναι μικροχτυπήματα. Οι λύσεις που προσφέρουμε έχουν ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, έως και 50% φθηνότερα από την κλασική επισκευή και προσφέρουμε παράδοση αυθημερόν στις περισσότερες ζημίες, ενώ συνοδεύονται από εγγύηση 2 χρόνων. 

 

Στις αρχές του 2007 ιδρύθηκε και το σύγχρονο φανοποιείο - βαφείο για να καλύψει, τις μεγαλύτερες ζημίες του αυτοκινήτου σας με χρήση εγκεκριμένων προϊόντων για να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.

 

Υπεύθυνος & Τεχνικός Σύμβουλος: Δερμάτης Αναστάσιος

Η 10ετής τεχνική κατάρτιση στην μικροεπισκευή και στην βαφή του αυτοκινήτου σαν τεχνικός σύμβουλος, σε μεγάλη γερμανική εταιρία που ασχολείται από το 1882 με το χρώμα του αυτοκινήτου και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το 1970 και η 26ετής πείρα μας, στην φανοποιεία και την βαφή του αυτοκινήτου εγγυάται την ολική ικανοποίηση του πελάτη.